23 Aralık 2018 Pazar

satılık rottweiler yavrusu fiyatları ilanları



macar koca kafa raottweiler yavrularımız için bizimle ileişime geçmeniz yeterli. Tüm illere sorunsuz gönderim sağlamaktayız.

Yavrularımız veterienr hwkim kontrolünde olup sağlık karnesi ( pet pasaport ) ile teslim edilmektedir.

iletşim için: 0543 659 72 02
                    0532 425 87 27


                                                                                              
satılık rottweiler yavrusu
satılık rottweiler yavrusu


Rottweiler
iri ve güçlü görünümlü, genel olarak cesur ve korkusuz Almanya kökenli iyi bir işçi köpeğidir. Geniş bir kafatası, kısa ve sarkık kulaklara sahiptir. Güçlü bir çenesi olan 
Rottweiler’ın göz yapısı iri ve zeki ifadelidir. Geniş ve siyah renkte bir buruna sahip olan Rottweiler’ın tüyleri büyük oranda siyahtır. Çene ve boyun altı ile ayakları genellikle kahverengi tonlarındadır. Arka bacakları av köpeklerine benzer şekilde geriye doğru kavislidir. Kas yapısı oldukça güçlü olan rottweiler cinsi köpekler kendinden emin ve oldukça dayanıklı canlılardır.


Yetişkin bir rottweiler, 56 ila 64 cm.’ye kadar ulaşan boy uzunluğu ve 60 kg.’ı bulan ağırlığa sahiptir. Kısa, siyah ve parlak tüyleri bulunmaktadır.



Kökeni;

Rottweiler cinsine mensup köpeklerin kökeninin İtalyan Mastiff cinsinden geldiği öngörülmektedir. Alman kökenli olan bu köpekler, ortalama 30 bin nüfuslu Rottweil kasabasından aldıkları isim ile anılmaktadır. 1800’lü yılların sonlarına doğru nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Rottweiler’lar, meraklı ve ilgili üreticiler tarafından yeniden yetiştirilerek günümüze kadar varlığını sürdürmüş, hatta günümüzde oldukça popüler hale gelmiştir. Oldukça yetenekli olan bu köpekler, iz sürme, bekçilik, koruma gibi farklı alanlarda çeşitli hünerlere sahip olduklarından bir çok alanda kullanmaktadırlar.

                                               
satılık rottweiler ilanı
satılık rottweiler ilanı

Karakteri;

Rottweiler, bilinenin aksine aslında sakin denebilecek köpek türlerindendir. İyi huylu, cesur ve ailesine bağlıdır. Sahibi olan kişiye “güven” duygusunu hissettirir. Kararlı, dikkatli ve güçlüdür. Acıya karşı fazlaca dayanıklı olan bu köpekler, aynı zamanda oldukça zekidir. Eğitiminin ciddiye alınması ve sabırlı davranılması gerekmektedir. Aksi takdirde saldırgan bir tutum içerisinde olmaları mümkündür. İri yapılı köpeklerden olan rottweiler, dışarıya çıkartıldığında dikkatlice kontrol edilmeli ve güçlü bir şekilde tutulmalıdır.

Sahibine karşı herhangi bir tehdit oluştuğunu düşündüğünde, hiç düşünmeden saldırıya geçebilir. Dolayısıyla sokakta tasmasız dolaştırılmaması gerekmektedir. Tutarlı, sabırlı ve ciddi şekilde küçük yaşlardan itibaren eğitime tabi tutulan rottweiler, sosyalleşecek ve çocuklarla da iyi ilişkiler kuracaktır. Hatta diğer hayvanlarla beraber büyütüldüklerinde, onlara karşı da oldukça sabırlı, anlayışlı, iyimser ve kabullenici olacaktır. İtaat ve sadakat seviyeleri yüksek olan Rottweiler’lar tanıdıklara karşı anlayışlı yabancılara karşı tepkili ve serttir.


                                                         
satılık macar rottweiler yavru ilanı
satılık macar rottweiler yavru ilanı

Eğitimi;

Rottweiler köpek cinsinin eğitiminde kesinlikle baskın ve kararlı olunmalıdır. Bu köpeklerin bilinen en olumsuz özelliği dominant bir yapıya sahip olmalarıdır. Ayrıca köpeğin eğitiminde fazlacca sabırlı davranmak gerekir. Köpek ile harcanan zaman asla boşa gitmeyecek aksine onunla sağlıklı bir ilişki kurulmasına yardımcı olacaktır. İtaatkar sayılabilecek bir cins olan rottweiler, üstün zekasını kullanarak her türlü eğitimde çoğunlukla başarılı olmaktadır. İyi bir iş köpeği olan bu Rottweiler’ın eğitiminde ödül-ceza sistemi uygulanması uygun bir tavır olacaktır.
Eğitim için yapılması gereken ilk şey bu köpeklerin küçük yaşlardan itibaren eğitime tabi tutulmaları gerekliliğidir. İtaat eğitimleri kısa ancak köpeği zorlayıcı olmalı, aynı zamanda tutarlılık asla elden bırakılmamalıdır. Ayrıca eğitimleri sıklıkla tekrarlamak şarttır. Aşırı sert eğitim sisteminden uzak durulmalı, şiddet içeren hareketlerden kesinlikle kaçınılmalıdır.

 Gerçekte hassas bir yapıya sahip olan Rottweiler’lar için aşırı sert eğitimler tam bir yıkım anlamına gelmektedir. Sonuç olarak uygun eğitim programı belirlenerek, kararlı ve tutarlı şekilde uygulandığında, ortaya iyi denilebilecek sonuçlar çıkacaktır.  Küçük bir ipucu olarak da enerjisi yüksek köpeğinizi meşgul edebilecek görevlerle sürekli meşgul edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Arama